I remember me

Hejhopp såhär glad är jag när jag ska få krypa ner i min säng efter en lång dag.
Imorgon är det Valborg och vi får se hur den dagen ser ut.
Nattinatt
-
Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nått stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion
-



.

Dagen började med en glad nyhet, jag skulle upp på våningen och jobba och fick därmed sluta när jag var klar, 4 timmar tidigare än vanliga fall. Tummen upp! Jag Ida och Anna tog oss en liten picknick vid kajen med saftiga jordgubbar som vi smaska i oss innan vi for iväg mot sälen för att hälsa på dem andra tjejorna en vända :)



Pack up

Sticker ut på en långprommis i det underbara vädret med sprängande musik i öronen. Snart äre heeeeelg, och livet är en fest!

Puss!

 



Skisser för sommaren

Förlåt för sämst uppdatering av mig, men dagarna bara rinner iväg alldeles för fort. Idag är jag faktiskt otroligt stolt över mig själv, då jag gjort något jag velat göra ett himla bra tag. Känns som en stor lättnad som intte går att förklara! Bara papper som skall skrivas nu. Firade detta med en fika på kaffestugan med mina 2 goa brudar! Och idag införskaffade jag mig detta härliga linne ifrån Stil. Köpte även ett svart! visst är dom söta, bara älskar alla vita toppar :) Pricken över i;et idag är även att jag nu alldeles strax är snäppet närmre mitt mål! 6 ynkla! Skisser för sommaren (;

 

 



Danza kuduro

Klockan är 08 och jag har legat vaken 1 timma, har sovit 3 timmar och mår lite som man förtjänar! Men ack vilken spårad natt. Massa härliga människor runtomkring sig, gillas! Snålar med bild, vi hörs :)


Dancing on my own från och med du

Mommo och stig är på besök på påskmiddag och jag själv dansar sönder till Oskar Linnros på högsta volym, Livet leker och jag ska strax iväg och möta upp mina pinglor Jessica och Ida för en fika :)

Glad tjej!

 



Helly Hansen köp

Kunde bara inte låta bli att köpa denna jacka, Har en liknande blå jacka från Henry Loyd men jag har verkligen förälskat mig i färgen rött :)

Vad tycker ni?

 



Fikamys med arooobert

Efter att jag slutat jobbet 07:15 for jag till Hanna på Salong Eko för att fixa till håret.
Efter det tog jag och min fina vän Robert en fika på stan. Blev en hel del skvaller och bus :)
-


Michelle & Converse?

Converse har aldrig riktigt fallit mig in i smaken, har aldrig vart min grej riktigt. Men har faktiskt ändrat uppfattning och igår fick ett par följa med mig hem :)


Sanningen i vitögat

På morgonkvisten när jag precis slutat tog jag mig en härlig promenad, var dock lite kyligt ute men fick hem och krypa ner i en varm säng. Sliten blir man när man jobbar nätter, men har endast en natt kvar sen väntar 2 lediga dagar :) Johan har även kommit hem från skåne, så idag har vi haft balett lektion i köket och sjungit loss till "Oh my god" Vilken kombination! Johan ansåg  dock att jag och Mickan behövde öva på våra vokaler!
Jag är helt galet kär och bara älskar vita toppar av olika slag, har nog under den senaste tiden lyckats införskaffa mig ca 10 st. Dem kommer användas flitigt i sommar :)


Livsnjutare

Jag vet inte vad det är för fel på min blogg, men ser ni oxå att texten sitter på sidorna om vissa bilder? eller är det bara mig som det blir så tro.. jaja okunnig som jag är, får det vara som det är! Vet heller inte hur man accepterar kommentarer, men måste bara tacka för alla fina jag fått. Gör mig superglad :)
Sitter och poppar Oskar Linnros. kan inte sluta älska hans låtar. Peppad till tusen och jag faktiskt njuter av livet! Nu ska jag strax iväg för ett nattpass på jobbet :)


 

 



Kärlek till min syster

Dagen har jag spenderat med världens superduberbästaste syster. Vi har dampa loss hela dagen så som bara vi kan :) <3




Från och med du

Helgen har varit fullspäckad av party,mys,promenader, film och en hel del possitiva thiiings.
Hoppas eran varit lika underbar.
Puss på er :)




Shine a light on you

 



Pistillo

Har hittat årets läckraste taklampa, visst är den helt gudomligt snygg? Det är en brittisk lampa som heter Pistillo.
Kostar ca 5000 kr. Men jag vill ha den, och jag ska ha den! Kommer passa mig som handen i handsken när jag flyttar :)



Nothing compares to you

Efter nattens arbetspass tog jag mig en härlig promenad innan jag åkte hem för att krypa ner i sängen. Efter några timmars sömn for jag ner på stan och införskaffade mig mina härliga hudvårdsprodukter som jag absolut inte kan vara utan. Sved till i plånkan, men det är det defenitivt värt! Karin mötte upp mig på stan för en tur till bion, Hur många lingon finns det i världen. Helt klart en sevärd film! Bestog av både skratt och några tårar.
Och nu precis fick jag sms av posten att mitt paaaaaket kommit :D Så håll utkik! Nu inväntar jag ett arbetspass. Puss till er



Ricinolja?

Slänger upp ett litet inlägg om Ricinolja som jag köpt idag, och nej jag har inte förstoppning eller något liknande. Ricinolja ska faktiskt även vara jätte bra för håret. För vissa har håret växt 4 cm på endast 2 veckor, och dessutom blivit mycket tjockare. Så jag tänkte ge det ett försök! Kostar endast ca 40 kr på apoteket.
Används som en hårinpackning och låt verka i ca 20-30 min ungefärr 3 gg/veckan.
Uppdaterar er senare hur det går :)




RSS 2.0